Facebook Pixel

Pukka, όπως λέμε αυθεντικό, σούπερ, εξαιρετικό! Και στα αλήθεια, δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστό όνομα για αυτό το φρέσκο concept που μιξάρει στιλ, design και χρηστικότητα, μέσα από μια εξατομικευμένη προσέγγιση στο απόλυτο αξεσουάρ εστίασης και όχι μόνο: στην ποδιά.

Η ΙΔΕΑ

Στην Pukka η ποδιά δεν είναι ένα ακόμη αξεσουάρ. Είναι σήμα κατατεθέν της ιδιότητάς σου, ένα χρηστικό εργαλείο που σου λύνει τα χέρια, αποτελώντας παράλληλα το δικό σου style statement. Κόβεται και ράβεται, λοιπόν, κυριολεκτικά στα μέτρα σου, για να καλύψει τις πολύ ιδιαίτερες ανάγκες σου και για να εκφράσει τη μοναδικότητά σου.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Pukka είναι οι άνθρωποί της. Αυτοί που γίνονται και δικοί σου άνθρωποι. Έτοιμοι να σε υποδεχτούν στο υπέροχο σύμπαν τους, να ακούσουν τις ανάγκες σου και να τις μεταφράσουν στην απόλυτα εξατομικευμένη δημιουργία που θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.

THE TEAM

ΤΕΟ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΟ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τέο Τερζόπουλος έβαλε πρώτος την ιδέα “Pukka” στο... ανήσυχο σέικερ της δημιουργικότητάς του. Bartender ο ίδιος, κάποια στιγμή, εν όψει ενός διαγωνισμού, θέλησε να απογειώσει τις signature δημιουργίες του με μια έξτρα δόση μοναδικότητας στην ...παρουσία του. Έτσι προέκυψε η ιδέα της customized ποδιάς. "Νονός" της Pukka ήταν ο Παναγιώτης Μιχαηλίδης, που άφησε το στίγμα του στο ξεκίνημα του όλου concept, πριν συνεχίσει την πορεία του στο εξωτερικό.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Απόφοιτος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης και κάτοχος μεταπτυχιακού, η Χριστίνα Αδαμοπούλου είναι αστέρι στην επικοινωνία, άσος στα λογιστικά, και ο άνθρωπος που έχει μια λύση για κάθε θέμα που προκύπτει! Δίχως την πολύτιμη της συμβολή, η Pukka δεν θα ήταν ποτέ η ίδια!

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΔΡΑΓΑΝΗ

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΔΡΑΓΑΝΗ

Σχεδιάστρια μόδας με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, πολυμήχανη και πολυτάλαντη, η Δούκισσα Δραγάνη συμπλήρωσε ιδανικά την ομάδα, φέρνοντας την τεχνογνωσία, την προσωπική της φροντίδα και το δικό της ιδιαίτερο άγγιγμα σε κάθε δημιουργία.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΝΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΝΗΣ

Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας είναι και ο Στέλιος Τσόνης, ο ταλαντούχος γραφίστας της Pukka που έχει αναλάβει το απαιτητικό κομμάτι του design και οπτικοποιεί με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο κάθε δημιουργική ιδέα.

ΕΥΓΕΝΙΑ NTΑΚΟΥΛΑ

ΕΥΓΕΝΙΑ NTΑΚΟΥΛΑ

Η δικιά μας, κυρία Ευγενία! Συνώνυμο της εμπειρίας, η κ. Ευγενία με πολλά χρόνια… στην πλάτη της στον κλάδο της κοπτοραπτικής, αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει και την πιο δύσκολη εργασία. Επικεφαλής στο τμήμα παραγωγής της Pukka ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΤΖΙΝΑ ΝΙΤΣΑ

ΤΖΙΝΑ ΝΙΤΣΑ

Aπό τις πρόσφατες, αλλά εξαιρετικές μεταγραφές στην οικογένεια της Pukka, η Τζίνα, ένα ελεύθερο πνεύμα ήρθε να συμπληρώσει την ομάδα παραγωγής μας. Αγαπάει να δουλεύει με την αγαπημένη της μουσική στ’ ακουστικά και ταυτόχρονα να δημιουργεί!

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΟΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΟΝΗΣ

Detail expert, η αλλιώς Μπάμπης, ο ελβετικός σουγιάς! Ο άνθρωπος που ολοκληρώνει με κάθε λεπτομέρεια το τελικό προϊόν πριν παραδοθεί. Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό του; Μπορεί να διαγνώσει οποιοδήποτε απρόοπτο τεχνικό λάθος καθώς και να επέμβει λύνοντάς το!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΙΖΑΝΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΙΖΑΝΗ

Με πολυετή εμπειρία στην υψηλή ραπτική και συγκεκριμένα σε οίκους νυφικών, η Κυριακή έχει καταφέρει να παντρέψει με επιτυχία το ταλέντο, την τεχνογνωσία και την παραγωγικότητα. Mετράει ήδη δύο χρόνια στο ατελιέ της Pukka! Αν την ρωτήσετε ποιο είναι το αγαπημένο της όνομα, θα σας πει Μιχάλης. Το όνομα του γιου της.

Η PUKKA ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η PUKKA ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η ιδέα Pukka όμως δεν περιορίζεται σε έναν χώρο, δεν χωράει σε τέσσερις τοίχους. Είναι κοσμοπολίτισσα, αντλεί έμπνευση από κάθε γωνιά του πλανήτη, έχει ταξιδέψει σε πάνω από 50 χώρες, συχνάζει σε φημισμένες μπάρες και εστιατόρια, κόβει... βόλτες σε δημοφιλή μπαρμπέρικα. Φοριέται παντού. Ξεχωρίζει πάντα.

x