Facebook Pixel

Η PUKKA ΣΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ BAR CONVENT ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 03, 2022

PUKKA-BCB.png

Το Bar Convent που διεξάγεται στο Βερολίνο είναι μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις της ευρωπαϊκής και διεθνούς βιομηχανίας ποτών, με θέμα τα μπαρ και την φιλοξενία που προσφέρουν. Οι επαγγελματίες του κλάδου ενημερώνονται για νέα προϊόντα και αναπτύσσουν ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές επαφές. Μέσα από το networking που διοργανώνεται οι συμμετέχοντες δικτυώνονται με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, συνομιλούν και ανταλλάσσουν ιδέες με σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας βιομηχανίας.

Εκτός από όλα όσα θα δουν στην έκθεση οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια με διεθνείς και γνωστούς ομιλητές και να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και σε γευσιγνωσίες. Το Bar Convent θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στο Βερολίνο.

Το Bar Convent ιδρύθηκε το 2007 από τους ειδικούς στα μπαρ και τα ποτά Helmut Adam, Jens Hasenbein και Bastian Heuser και αποτελεί το πιο σημαντικό διεθνές γεγονός για τη βιομηχανία των μπαρ και των αλκοολούχων ποτών.

Εμείς θα είμαστε εκεί για να δούμε από κοντά όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο και όλοι οι υπόλοιποι να δουν όλες τις Pukka σειρές σε ποδιές, τσάντες και αξεσουάρ!

x