Facebook Pixel

PUKKA & ATHENS BAR SHOW ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 25, 2022

athens-bar-show-2022.jpg

To Athens Bar Show είναι μια εκπαιδευτική έκθεση για bartenders & επαγγελματίες των bar και της εστίασης. Πρόκειται για μία έκθεση που είναι πια θεσμός και αποτελεί το ετήσιο ραντεβού για τον κλάδο των bars. Έχει πλέον υποστηρικτές και ακόλουθους από όλο τον κόσμο και οι επισκέπτες της είναι επαγγελματίες κι εργαζόμενοι του κλάδου, όπως bartenders, F&B και hotel managers, επιχειρηματίες, άνθρωποι που εργάζονται στην εξυπηρέτηση, έμποροι, διανομείς και αντιπρόσωποι. Επίσης, μεγάλη προσέλευση υπάρχει πάντα από φοιτητές σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και διοίκησης επιχειρήσεων. Η διοργάνωση ξεπερνά τους 10.000 επισκέπτες, ενώ κάθε χρόνο η επισκεψιμότητα αυξάνεται.

Φέτος, το Athens Bar Show θα γίνει στις 8 και 9 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καταξιωμένους bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να ενημερωθούν για όλα τα trends του χώρου και τα νέα της παγκόσμιας αγοράς. Το ωράριο θα είναι 11 με 7 το απόγευμα και πέρα από τους επιχειρηματίες που θα είναι εκθέτες, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ομιλίες και σεμινάρια με όλες τις καινοτομίες που έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο χρόνο. Έτσι, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και κατάλληλες λύσεις και ιδέες για τη δική σας επιχείρηση.

Οι άνθρωποι της Pukka θα είμαστε και φέτος εκεί και θα χαρούμε να σας δούμε στη μεγάλη αυτή γιορτή του κλάδου όπου όλοι θα εμπνευστούμε από τους διασημότερους guru της φιλοξενίας στους χώρους των bar και της εστίασης.

x